Cavcaliuc: PAS aplică aceleași metode banditești de intimidare și în privința simplilor cetățeni

Situație tensionată la ședința cu patentarii, de la Guvern. Unul dintre reprezentanții patentarilor, Alexandru Vișnevschi, a acuzat guvernarea PAS că l-ar fi amenințat cu probleme personale, dacă va mai deschide gura.

Prezent la ședință, ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, nu a reacționat la aceste acuzații.

Gheorghe Cavcaliuc declară că ”organizația criminală PAS în frunte cu Maia Sandu, a demonstrat încă o dată că acționează ca bandiții”, scrie liderul Partidului PACE, drept reacție la presiunile în adresa unui deținător de patentă.

“Pentru a închide gura și reducere la tăcere nu doar a oponenților politici, pe care îi hărțuiesc cu dosare penale false, în baza cărora îi percheziționează, arestează, îi dă în căutare. Dar aplică aceleași metode banditești de intimidare și în privința simplilor cetățeni, oameni de afaceri, care îi critică, sau îndrăznesc să-și ceară drepturile, pentru că nu mai pot suporta sărăcia la care i-au adus corupții și incompetenții din PAS.

Mai mari bandiți decât cei din PAS, ajunși în funcții publice, Republica Moldova n-a avut niciodată”, scrie liderul PACE.