Gheorghe Cavcaliuc: Aceasta este esența regimului tiranic al PAS

Guvernarea PAS își iese din minți și face tot posibilul să provoace moldovenii să-i ia în furci, susține Gheorghe Cavcaliuc.

Cum altfel pot fi explicate prostiile și provocările lansate aseară de doi deputați PAS, Oazu Nantoi și Dan Perciun.

Potrivit liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în zilele în care zeci de mii de moldoveni plâng pentru că nu au cu ce achita facturile la gaz, energie termică și electrică, când sute de mii de moldoveni încă așteaptă lemne ieftine promise vara trecută de Guvern, când se închid afaceri și oamenii rămân în drum fără sursă de existență, Oazu Nantoi anunță cine sunt dușmanii Republicii Moldova – toți cei care critică guvernarea PAS!

În mod special, evidențiază deputatul cu pensie de 27 de mii de lei pe lună, Oazu Nantoi, spune că elemente ale războiului hibrid și coloana a 5-a rusească sunt persoanele în vârstă, cei fără studii și reprezentanții etniilor din Moldova.

Nantoi chiar a amenințat că PAS va modifica legea ca să-i pedepsească pe aceștia.

De fapt, asta este esența regimului tiranic al PAS, să închidă televiziuni, să cenzureze rețelele sociale, să pornească dosare penale pe oponenții politici, să închidă gura la toți cei care spun că în Moldova se trăiește din ce în ce mai rău.

Un alt deputat PAS, Dan Perciune, se plimbă pe la televiziuni să ne explice de ce creșterea salariilor miniștrilor cu 8-9 mii de lei pe lună este “o investiție, care se merită”, spre deosebire de profesori, medici, polițiști, asistenți sociali, angajați din cultură și din alte domenii publice.

Atâta prostie, incompetență, combinate cu aroganță și tupeism, Moldova nu a mai văzut niciodată.

Partidul PACE crede că salariile miniștrilor trebuie să fie proporționale rezultatelor acestora.

Așa că miniștrilor PAS trebuie să li se taie salariile pe care le aveau, pentru dezastrul în care au adus țara, au sărăcit poporul și au distrus economia, declară Gheorghe Cavcaliuc, Preşedintele Partidului Politic Partidul Acasă Construim Europa (PACE).