Ion Ceban: Cine a achitat amenda pentru blocarea străzilor în timpul petrecerea marșului homosexualilor cu participarea reprezentanților PAS?

Ion Ceban insistă că a blocat strada pentru cinci minute pentru a demonstra că nu este nevoie de autorizație pentru aceasta, respectiv, poliția l-a amendat și a achitat amenda. ”Am vrut să demonstrez că nu am nevoie să înștiințez primăria așa cum încercau să-mi demonstreze guvernanții să mă asocieze cu Șor în toată istoria cu protestele și insistau să retragă autorizația pe care nu am eliberat-o. Eu nu am eliberat autorizația ca să fiu nevoit să o retrag.

Ion Ceban declară că îl interesează altceva – Primăria nu a eliberat și nici nu a retras de la marșul homosexualilor. Toată strada București a fost blocată, o grămadă de parlamentari de la PAS, tot felul de funcționari de la PAS, tot efectivul de poliția municipală a fost antrenată și pentru care a fost achitată 4 milioane de lei, cel puțin, nu au fost infirmate că s-au cheltuit aceste resurse financiare. Mă interesează, cine din ei au achitat amenda pentru aceasta?

Moderatoarea insistă că, de fapt, a fost un marș …